Ons assortiment

Of het nu gaat over de beste aardappel om de lekkerste friet mee te bakken of om luxe slavarianten voor meer (smaak)beleving op het bord. Wij, bij Karel van der Vorm, begrijpen als geen ander dat elk (Horeca) bedrijf zijn eigen wensen en eisen heeft. En net als in de meeste keukens geldt ook bij ons… Wilt u iets buiten de kaart om, bestel het en het wordt voor u geregeld! In overleg kunnen we invulling geven aan elk producten pakket.

Wilt u ook kennis maken met de goede service, hoge kwaliteit en de beste prijzen (jaarrond) van Karel van der Vorm AGF? Neem dan nu contact op voor meer informatie.

karel van der vorm - aardappelen

Aardappelen

Of het nu gaat om de aardappel om de lekkerste friet mee te bakken of die bijzondere aardappel om de smaak van het gerecht te complimenteren. Het Bintje, de romige Roseval, de paarse Truffelaardappel… Dit zijn slechts enkele van de aardappelsoorten die wij kunnen leveren.

karel van der vorm - groenten

Groenten

De tijd van alleen het tomaatje, een komkommertje en een beetje Alfalfa is voorbij. Luxe slavarianten als rode en groene Mizuna, Mesclun, Rucola en Red Chard dragen bij aan meer (smaak)beleving op het bord. Diverse soorten Cressen, die het publiek verrast met hun bijzondere smaak.

karel van der vorm - vers fruit

Fruit

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan fruit! Van de Hollandse appel tot aan het exotische drakenfruit (Pitahaya). Voor gesneden fruit(salades) kunt u ook bij ons terecht. Kies voor onze rijkelijk gevulde verse fruitsalade of maak uw eigen samenstelling.

karel van der vorm - verse kruiden

Kruiden

Verse kruiden horen thuis in iedere keuken. Basilicum, Bonenkruid, Citroenmelisse, Dille, Dragon, Kervel, Koriander, Lavas (Maggiplant), Marjolein (Majoraan), Munt, Oregano, Rozemarijn, Salie, Thijm. Bestel uw favoriete kruiden en het wordt voor u geregeld!

karel van der vorm - verse vruchtensappen

Verse sappen

Naast de vers geperste jus d’orange kunt u kiezen voor zelf samengestelde verse vruchtensappen / smoothies.
Karel’s Opkikkertje wordt gemaakt op basis van verse vruchten naar keuze, die gecombineerd worden met verse geperste jus d’orange of drinkyoghurt.

karel van der vorm - salades

Salades

Een explosie van heerlijke smaken gebundeld in diverse luxe salades. Maak een keuze uit ons aanbod van salades of bepaal in overleg uw eigen samenstelling. Alle salades worden in de gekoelde snijkeuken geproduceerd, zodat de hoge kwaliteit van de producten wordt behouden.

Informeer naar de mogelijkheden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven